Κολλαγόνο για το δέρμα για νεανική και ελκυστική εμφάνιση

Το κολλαγόνο για το δέρμα θα βοηθήσει να αναζωογονήσει το δέρμα στο πρόσωπο μας. Σε κάθε περίπτωση, οι ρυτίδες στο πρόσωπο θα εμφανιστούν νωρίτερα παρά αργότερα, αλλά μπορείτε να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης τουλάχιστον λίγο εάν επιλέξετε ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας με σκόνη κολλαγόνου.

 

Η φροντίδα του προσώπου δεν είναι αρκετή

 

Το γεγονός είναι ότι εάν θέλετε το δέρμα του προσώπου σας να παραμείνει φρέσκο και εύπλαστο, πρέπει να φροντίζετε τακτικά  το πρόσωπό σας. Εκτός από τη βασική κρέμα προσώπου, μπορείτε να βοηθήσετε στην αναζωογόνηση του προσώπου σας με διάφορες πρόσθετες προετοιμασίες. Πολλά είναι εξειδικευμένα και βασίζονται στον τύπο του δέρματος που έχετε στο πρόσωπό σας. Έτσι είναι κατάλληλα για λιπαρές, ξηρές ή μικτές επιδερμίδες. Η πρώτη πρόσθετη προετοιμασία που θα είναι στο ράφι σας θα είναι πιθανώς αυτή που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή είναι μια κρέμα για γύρω από τα μάτια που ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα εκεί. Αργότερα, πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσετε κρέμες εξειδικευμένες για την αναζωογόνηση του προσώπου. Αλλά ακόμη και αυτό δεν θα είναι πάντα αρκετό για μια νεανική και υγιή εμφάνιση.

 

Το κολλαγόνο είναι μια ουσία που το σώμα παράγει σε επαρκείς ποσότητες μόνο του, σε νεαρή ηλικία. Είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματος. Επίσης στα μαλλιά, τα δόντια, τα ούλα, τα οστά, τις αρθρώσεις κ.λπ. Με τα χρόνια, ωστόσο, η παραγωγή του δικού σας κολλαγόνου αρχίζει να μειώνεται όλο και περισσότερο. Στη συνέχεια, το σώμα πρέπει να βοηθηθεί με την προσθήκη σκόνης κολλαγόνου.

 

Ορισμένα τρόφιμα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου από το ίδιο το δέρμα μας, αλλά το σώμα απορροφά την ουσία από τα τρόφιμα σε μικρότερο βαθμό από ό, τι εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε υδρολυμένη σκόνη κολλαγόνου. Αυτό θα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικό, μόνο εάν αποφασίσετε για ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο για το δέρμα.

Το καλύτερο κολλαγόνο δεν είναι πάντα το ίδιο

 

Διαφορετικοί τύποι κολλαγόνου παράγονται στο σώμα. Διάφοροι τύποι κολλαγόνου μπορούν επίσης να βρεθούν σε συμπληρώματα διατροφής. Οι πιο συνηθισμένες μορφές είναι το υδρολυμένο κολλαγόνο βοείου κρέατος και το υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών. Άλλοι τύποι κολλαγόνου για το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα οστά είναι επίσης συνηθισμένοι.

 

Ωστόσο, δεν είναι ομόφωνο ως προς το ποιο είναι το καλύτερο κολλαγόνο για το σώμα και ποιος τύπος κολλαγόνου είναι στην πραγματικότητα ο πιο κατάλληλος για χρήση με τη μορφή κολλαγόνου για το δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αγοραστές χάνονται μερικές φορές καθώς δεν γνωρίζουν ποιο θα ήταν καλύτερο για αυτούς.

 

Για να αποφευχθεί αυτή η σύγχυση, το κολλαγόνο που προσφέρει η Biostile αποτελείται από διάφορους τύπους υδρολυμένης σκόνης κολλαγόνου. Εκτός από το υδρολυμένο κολλαγόνο βοείου κρέατος τύπου Ι και ΙΙ και το υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριών τύπου Ι, το Collagen Powder Blend περιέχει επίσης κολλαγόνο από άλλες πηγές. Το Collagen Powder Blend περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο για το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα οστά από έως και πέντε πηγές. Εκτός από τα προαναφερθέντα δύο ή τρία ακόμη κολλαγόνο κοτόπουλου τύπου ΙΙ και μεμβράνη κελύφους αυγών.

 

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι επίσης οι βοηθητικές ουσίες, οι οποίες το καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Τα έκδοχα βοηθούν σημαντικά στην αναζωογόνηση του προσώπου

 

Εκτός από το γεγονός ότι το αναφερόμενο μείγμα κολλαγόνου για το δέρμα, το οποίο βοηθά σημαντικά στην αναζωογόνηση του προσώπου, είναι κατασκευασμένο από έως και πέντε τύπους σκόνης κολλαγόνου και επομένως βοηθά τέλεια στη φροντίδα του προσώπου, περιέχει επίσης εξαιρετικές βοηθητικές ουσίες.

 

Βοηθητικές ουσίες που σε αυτόν τον τύπο κολλαγόνου για το δέρμα φροντίζουν για την αναζωογόνηση του δέρματος στο πρόσωπο είναι:

 

  • βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην ευκολότερη απορρόφηση του κολλαγόνου για το δέρμα από το σώμα.
  • η κουρκουμίνη, η οποία δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • shilajit – ορεινή ρητίνη εξαιρετικά πλούσια σε μέταλλα και
  • πυρίτιο, το οποίο ονομάζεται επίσης το ορυκτό της ομορφιάς και συμβάλλει σημαντικά στην αναζωογόνηση του δέρματος στο πρόσωπο.

 

Αν θεωρήσουμε ότι το μείγμα περιέχει κολλαγόνο από 5 διαφορετικές πηγές, εκτός από πολλά εξαιρετικά έκδοχα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο κολλαγόνο για το δέρμα στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, θα σας βοηθήσει σημαντικά στην αναζωογόνηση του προσώπου σας.

Καλάθι
Εκκαθάριση καλαθιούΕπιστροφή στα προϊόντα